De garantie van onze producten is afhankelijk van de fabrikant, dit kan oplopen tussen 12 tot 24 maanden. De garantietermijn staat vermeld bij de gedetailleerde kenmerken van een artikel. Indien de fabrikant een garantiebewijs bij het product heeft gedaan, dan staat de garantietermijn hier ook op.

Naast de fabrieksgarantie zit er op al onze producten een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wanneer tijdens de garantieperiode een aankoop van u defect raakt, neem dan contact met ons op. Wij zullen u vervolgens adviseren over reparatie of vervanging van uw aankoop. Lees meer over reparaties.

WANNEER IS DE GARANTIE VAN TOEPASSING?
Horloges
: de fabrieksgarantie voor horloges geldt in alle gevallen, maar buiten de garantie vallen de band, het glas, de batterij en de kroon (knop waarmee je de tijd instelt).

Sieraden: Bij sieraden vallen de materiaalfouten van de sieraden onder de fabrieksgarantie.

GEBRUIKSTIPS:
Bij horloges: voorkomt u hevige schokken, contact met chemische stoffen en magnetische invloeden bij gebruik van een horloge.
Zorgt u er dus voor dat de schroef altijd dicht blijft, want als u de horloge opent dan vervalt uw recht op garantie wegens vocht en stof.
Lees dus altijd de bijgeleverde gebruiksaanwijzing van elk product dat u aanschaft.