Gratis Retourneren en Ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U heeft na de aanmelding nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Het retourneren van de bestelling is gratis voor consumenten uit Nederland, uitgesloten zijn de bestellingen die via een derde partij zijn ontvangen. (Bol, Beslist, Vergelijk)
Internationale retouren zijn voor uw rekening.

Maakt u ondanks het bovenstaande toch gebruik van onze labels  uw internationale zendingen? Dan zullen we de kosten (minimaal 10 euro) inhouden op het verschuldigde orderbedrag.

De retour voorwaarden zijn als volgt:
1. Het product is onbeschadigd en heeft geen gebruikers/draagsporen
2. Het product dient geretourneerd te worden met alle originele verpakking, toebehoren en accessoires.
3. Om het artikel te passen en bekijken mag u de doos openmaken, zoals u dat ook in de winkels doet. Labels, beschermplastic/folie, kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden. Horlogebandjes mogen ook niet worden ingekort.

 

U kunt het retour label opvragen door te mailen naar [email protected] vermeld aub in de mail in het onderwerp: Retour  ‘ uw ordernummer’, dan verzorgen wij binnen 2 uur een retour label.

Na ontvangst van de retourzending, zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.