Bij Guama is de standaard verzending gratis voor bestellingen met een bezorgadres in Nederland, België of Duitsland en met een bedrag vanaf €49,95. Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur, dan wordt jouw bestelling de volgende dag bezorgd.

Bij bestellingen met een bedrag lager dan €49,95 betaal moeten we helaas minimale kosten verrekenen. Bezorgkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en de bezorgmethode. De verzendkosten worden berekend na de verrekening van eventuele korting als gevolg van acties, productkortingen of waardebonnen en kortingscodes.

Liever afhalen via een servicepunt?
Wij werken samen met PostNL en DPD. Hierdoor ben jij als klant in staat om te kiezen voor een aflevering op een afhaal/servicepunt. Kies tijdens het afrekenen voor de verzendmethode servicepunt en geef zelf aan waar het pakket heen mag gaan.

In de avond laten bezorgen?
Wij werken samen met PostNL en DPD. Door onze partnership met de grootste koeriersbedrijven van Nederland zijn wij in staat om ook op de avonden te leveren. Selecteert u tijdens de bezorgopties de avondbestelling en wij dragen zorg dat u verzending in de avond aankomt.

Hieronder vind je alle informatie over bezorgmethoden en verzendkosten.

BINNEN NEDERLAND
Bedrag tot €49,95: €4,95
Bedrag €49,95 of hoger: gratis

BINNEN BELGIË
Bedrag tot €49,95: €6,95
Bedrag €49,95 of hoger: gratis

NAAR DUITSLAND
Bedrag tot €49,95: €8,95
Bedrag €49,95 of hoger: gratis

UITZONDERING WALLONIË
Wij bezorgen op zaterdag geen paketten naar Wallonie. Hiervoor geldt dus: op vrijdag besteld voor 16:00 uur, maandag in huis.
Onze bezorgtijden kunnen afwijken op feestdagen
Onze bezorgtijden kunnen jammer genoeg afwijken tijdens en rondom de feestdagen.

JE PAKKET VOLGEN
Wij verzenden onze pakketten met PostNL en DPD.

Zodra wij het pakket aanbieden bij de koeriersbedrijf, ontvangt u  automatisch een e-mail met een trackingcode en link. Met deze code en link kunt u uw pakket volgen op de Track & Trace-pagina van de desbetreffende koeriersbedrijf.

Wij weten nooit precies hoelaat een bezorger bij u voor de deur is.