Bij Guama is de standaard verzending gratis voor alle bestellingen binnen de Benelux!
Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt jouw bestelling de volgende dag bezorgd. (uitzondering van de zondag)

Bij bestellingen buiten de Benelux moeten we helaas minimale kosten verrekenen. Bezorgkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en de bezorgmethode. De verzendkosten worden berekend na de verrekening van eventuele korting als gevolg van acties, productkortingen of waardebonnen en kortingscodes.

Liever afhalen via een servicepunt?
Wij werken samen met PostNL en DPD. Hierdoor ben jij als klant in staat om te kiezen voor een aflevering op een afhaal/servicepunt. Vermeld in de notitie’s/opmerkingen tijdens het bestellen je ophaalpunt. Wij zorgen voor de rest.

In de avond laten bezorgen?
Wij werken samen met PostNL en DPD. Door onze partnership met de grootste koeriersbedrijven van Nederland zijn wij in staat om ook op de avonden te leveren. Selecteert u tijdens de bezorgopties de avondbestelling en wij dragen zorg dat u verzending in de avond aankomt.

AFLEVERSCHEMA POSTNL

Besteld en betaald Bezorging
Maandag voor 23:59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23:59 uur Woensdag
Woensdag voor 23:59 uur Donderdag
Donderdag voor 23:59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23:59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag Maandag

JE PAKKET VOLGEN
Wij verzenden onze pakketten met PostNL en DPD.

Zodra wij het pakket aanbieden bij de koeriersbedrijf, ontvangt u  automatisch een e-mail met een trackingcode en link. Met deze code en link kunt u uw pakket volgen op de Track & Trace-pagina van de desbetreffende koeriersbedrijf.

Wij weten nooit precies hoelaat een bezorger bij u voor de deur is. Dat kunt u volgen via de track en trace link.